Yaşama Saygı eTwinning Projesi Ulusal Kalite Etiketi Ödülünü Almaya Hak Kazandı

29.08.2021 438

Trabzon/Akçaabat Ağaçlı Ortaokulu öğretmeni Ahmet Selçuk KAYA rehberliğinde Mevlana'nın 7 öğüdünden yola çıkarak, Türkiye'nin koordinatörlüğünde 9 ülke, 25 öğretmen ve 117 öğrenci ile beraber yürütülen RESPECT LIFE / YAŞAMA SAYGI eTwinning projesi uzaktan eğitim döneminde öğrencileri yaşama, çevreye, doğaya, hayvanlara ve insanlara saygı gibi pek çok konuda bir araya getirdi. Öğrenciler proje sürecinde hem kültürel değerlerin farkına vardılar hem de hoşgörü ve sevgi çatısı altında etkinliklerle buluştu. Proje kapsamında yürütülen etkinlikler ve yapılan çalışmalar gerekli kriterleri karşılayarak okulumuz eTwinning Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Projede büyük emeği geçen değerli öğretmenimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.