eTWİNNİNG BAŞARIMIZ

eTWİNNİNG BAŞARIMIZ

Ağaçlı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ahmet Selçuk KAYA, “Knowing my/your country” (Ülkemi/ ülkenitanıyorum)eTwinnig projesi kapsamında İtalya’daki proje ortağıyla çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirdi.

10 ülke (İspanya,Türkiye,Polonya,Litvanya,KuzeyMakedonya,Hırvatistan,Romanya,İtalya,Ürdün,Tunus) işbirliğiyle yürütülen projede Türkiye’den Ahmet Selçuk KAYA ve öğrencileri İtalyan ortağı Rosella Bufano ve öğrencileriyle tanıştı. Öğrencilerimiz ülkelerini ve ülkelerinden birerbiliminsanı, yazar, sporcu ve müzisyen tanıttı. Bu sayede öğrencilerimiz farklı bir ülkeden yaşıtlarıyla konuşma fırsatı bularak hem İngilizceyi kullanma fırsatını yakaladı hemde yurtdışında biröğrenci  grubuyla etkileşimde bulunarak İngilizce dil becerilerini test etme imkanına sahip oldu.

2 sene öncede 9 ülke işbirliğiyle yürütülen“RespectLife”(YaşamaSaygı) eTwinning projesindeki başarıları sonucunda Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi alan Ahmet Selçuk KAYA, kısıtlı imkânların bulunduğu köyşartlarında uluslararası proje ortaklıklarıyla öğrencilerinin ufkunu genişletmeye devam ediyor.

Kendisini ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

24.05.2023 257

24-05-2023